Skip to content

OM OS

Koncept:
Vores koncept er at sælge thailandsk mad fra vores foodtruck som vi kører rundt og holder med nogle bestemte steder. Vi tilbyder 18 forskellige retter ud af bilen som alle bliver lavet fra bunden med friske råvare af den bedste kvalitet.

Til arrangementer tilbyder vi ud over vores 18 forskellige retter fra menukortet en Premium forret platte bestående af indbagte 16/20 black tiger rejer, hjemmelavede forårsruller og hjemmelavede friske forårsruller, sweet chili dip og peanut dip. Som dessert kan vi byde på thai style friteret banan (Kluai thot) med vaniljeis og chokoladesauce. Ekstra, vi kan lave dessert og mad pandekager samt bubble waffles på bestilling.

Lidt om os.

Vi fik vores foodtruck i april 2020 hvor vi startede op mens alt andet desværre lukkede ned og da alt jo var aflyst og lukket var vores mulighed den gang at sælge hvor vi kunne lave aftaler om at holde og det har vi så med succes gjort lige siden. Virksomheden drives i det daglige af Sunisa som i 2014 blev uddannet Cater, efterfølgende har hun blandt andet arbejdet på Center for Mad og Gastronomi og senest som Cafe bestyre på et lokalcenter i et par år hvor mormor mad stod på menuen hver dag. Lysten til at blive selvstændig og lave thailandsk mad blev dog for stor for Sunisa, så derfor startede vi Sunisa`s Streetfood.