Skip to content

Arrangementer

Vi tilbyder

Vi er tit booket til at levere vores mad til arrangementer og vi kommer også gerne med noget lækkert mad til dig. Vi kan komme til firma arrangementer, private fester, events, dimissioner, koncerter, festivals, kulturelle begivenheder i byen og alle andre steder hvor der er brug for god mad.

Thailandsk mad
Til dit arrangementer kan du frit vælge mellem vores mange forskellige retter. 
Kontakt os gerne for en snak om hvad der kunne passe til jeres arrangement og hvad i godt kunne tænke jer.

Kuvertpriser: forret og hovedret 145 kr, forret og to hovedretter 175 kr, forret og tre hovedretter 200 kr, forret og fire hovedretter 225 kr.

Foodtrucken

Street food trucken kan også komme til dit næste event, der er et minimum beløb på 4000 kr ved dags-arrangementer og et minimum beløb på 6000 kr ved aften-arrangementer.
Der er et start gebyr til foodtrucken på 1250 kr som dækker kørsel op til 50 km, opstilling af trucken, personale, servering i to timer samt service og emballage, det koster 10 kroner pr. ekstra kilometer ud over 50 kilometer fra vores adresse 8320 Mårslet.

*minimum beløbet er inklusiv start penge.

Kontakt sunisa@sunisa.dk eller ring 52679473

Burger & pommesfrites, bøfsandwich, Gryderet, Pølsevogn, Tacos, Tortillas eller Fish & Chips?

Kontakt os og få et tilbud!

 

Mad til julefrokosten
Den gode mormor julemad, kold, lun og varm mad. Kontakt os for et tilbud på lækker julemad – hele året.

Har du andre ønsker til andet mad så som boller i karry, pastaretter, Chili con carne eller you name it! så kontakt os venligst for en snak om hvad der passer til jeres arrangement og hvad det er I gerne vil have.

sunisa@sunisa.dk